Udskriv

Beklædning & Udstyr

Beklædning & Udstyr

App

 


 

De nye støvler "SECTOR" fra FLY RACING!

 

Disse støvler er udstyret med det patenterede (TCS) torsionsstyringssystem. TCS-systemet forhindrer vridning og overstrækning af anklen. Den flytbare inderside er lavet med integrerede gelposer. En anden fremhævning er gelindsatsen i ankelområdet. SECTOR støvlerne fra FLY Racing er blandt de bedste produkter i dette segment. Til produkterne: ...

 

 


 

I denne butikskategori tilbyder vi alle de produkter, der tilhører udstyr til en motocross, enduro eller MTB rytter.

 

I sortimentet har vi for eksempel ORTEMA produkter. ORTEMA er en af ​​de førende udviklere og producenter inden for sportsbeskyttelse. Tilbuddet omfatter knæortoser "X-PERT", ORTEMA Neck Brace V 3.0; Beskyttelsesvest og Beskyttelsesjakker.

Beskyttelsesudstyr omfatter også hjelme. I vores sortiment finder du hjelme i alle prisklasser og udstyrsvarianter. Vi tilbyder hovedsagelig motocrosshjelme og endurohjelme til salg.

En bred vifte af off-road støvler afrunder sortimentet af beskyttelses tøj. Her finder du støvler til børns motocross, men også meget højkvalitetsprodukter. Støvlerne af høj kvalitet omfatter produkterne med aftagelig indre sko, støvler med torsionsstyringssystemer og ekstra beskyttelse og gel set.

Det grundlæggende udstyr til en motocrosspilot er også det passende beskyttelsestøj. Vi tilbyder et bredt udvalg af Motocross, MX, Enduro og MTB bukser. Her kan du vælge mellem bukser med meget høj kvalitet udstyr og bukser til begyndere eller til træning.

Til kombinationen med hjelme tilbyder vi også beskyttelsesbriller. Her har du valget mellem mange producenter. Briller er tilgængelige med ventilationssystem, ridsefast glas, farvetone linser og i mange farver.