Tulosta

Vaatteet & Laitteet

Vaatteet & Laitteet

App

 


 

Uusi SECTOR saappaat FLY RACINGilta!

 

Nämä saappaat on varustettu patentoidulla (TCS) vääntöohjauksella. TCS-järjestelmä estää nilkan kiertämisen ja ylikieronnan. Irrotettava sisäkenkä valmistetaan integroiduilla gel-tyynyillä. Toinen kohokohta ovat geeliuutteet nilkan alueella. FLY Racingin SECTOR-saappaat ovat tämän segmentin huipputuotteita. Tuotteisiin: ...

 

 


 

Tässä myymäläluokassa tarjoamme sinulle kaikki tuotteet, jotka kuuluvat motocross-, enduro- tai MTB-ratsastajan laitteisiin.

 

Esimerkiksi valikoimassa on ORTEMA-tuotteita. ORTEMA on yksi johtavista urheilua suojaavista kehittäjistä ja tuottajista. Tarjoukseen sisältyy polviorseosia "X-PERT", ORTEMA Neck Brace V 3.0; Suojukset-Liivit ja suojat-Takit.

Suojalaitteisiin kuuluu myös kypärät. Valikoimassamme löydät kypärät kaikissa hintaluokissa ja varusteissa. Tarjoamme pääasiassa motocross-kypärät ja enduro-kypärät myytäviksi.

Laaja valikoima off-road-saappaita ympäröi suojavaatevalikoimaa. Täältä löydät lasten motocross-saappaat, mutta myös erittäin laadukkaat tuotteet. Korkealaatuiset saappaat sisältävät tuotteita, joissa on irrotettava sisäkenkä, kengät, joissa on vääntöohjausjärjestelmät ja lisävarusteet ja geelisarjat.

Motocross-ohjaajan perusvarustus on myös asianmukainen suojavaatetus. Tarjoamme laajan valikoiman Motocross-, MX-, Enduro- ja MTB-housuja. Täällä voit valita housut, joissa on erittäin laadukas laite ja housut aloittelijoille tai harjoitteluun.

Yhdessä kypärän kanssa tarjoamme myös suojaavia suojalaseja. Tässä voit valita monien valmistajien välillä. Lasit ovat saatavana ilmanvaihtojärjestelmällä, naarmuuntumattomilla lasilla, värisävyillä ja monissa väreissä.