Afdrukken

Kleding & Apparatuur

Kleding & Apparatuur

App

 


 

De nieuwe SECTOR laarzen van FLY RACING!

 

Deze laarzen zijn uitgerust met het gepatenteerde (TCS) torsiecontrolesysteem. Het TCS-systeem voorkomt het verdraaien en oversteken van de enkel. De verwijderbare binnenschoen is gemaakt met geïntegreerde gelkussens. Een ander hoogtepunt zijn de gel inserts in de regio van de enkel. De SECTOR laarzen van FLY Racing behoren tot de topproducten in dit segment. Naar de producten: ...

 

 


 

In deze winkelcategorie bieden wij u alle producten die bij de uitrusting van een motocross, enduro of MTB renner zijn.

 

In het assortiment hebben we bijvoorbeeld ORTEMA producten. ORTEMA is een van de toonaangevende ontwikkelaars en producenten op het gebied van sportbescherming. Het aanbod omvat knie orthoses "X-PERT", ORTEMA Neck Brace V 3.0; Protectors-Vests and Protectors-Jackets.

Beschermende apparatuur omvat ook helmen. In ons assortiment vindt u helmen in alle prijsklassen en apparatuurvarianten. Wij bieden voornamelijk motocross helmen en enduro helmen te koop.

Een breed scala aan off-road laarzen afronden het assortiment beschermende kleding. Hier vindt u laarzen voor de motocross van kinderen, maar ook zeer hoogwaardige producten. De hoogwaardige laarzen omvatten de producten met verwijderbare binnenschoen, laarzen met torsie besturingssystemen en extra beschermers en gel sets.

De basisuitrusting van een motocross-piloot is ook de juiste beschermende kleding. Wij bieden een brede selectie van Motocross, MX, Enduro en MTB broek. Hier kunt u kiezen tussen broeken met een zeer hoogwaardige uitrusting en broek voor beginners of voor training.

Voor de combinatie met de helmen bieden wij ook beschermende brillen aan. Hier heeft u de keuze tussen vele fabrikanten. Glazen zijn verkrijgbaar met ventilatiesysteem, krasbestendige glazen, gekleurde linten en in veel kleuren.