Skriv ut

Kläder & Utrustning

Kläder & Utrustning

App

 


 

De nya stövlarna "SECTOR" från FLY RACING!

 

Dessa stövlar är utrustade med det patenterade (TCS) torsionsstyrsystemet. TCS-systemet förhindrar vridning och översträckning av fotleden. Den avtagbara inre skon är tillverkad med integrerade gelpads. En annan höjdpunkt är gelinsatserna i regionen av fotleden. SECTOR stövlarna från FLY Racing är bland de bästa produkterna i detta segment. Till produkterna: ...

 

 


 

I denna butikskategori erbjuder vi dig alla produkter som hör till utrustningen hos en motocross-, enduro- eller MTB-ryttare.

 

I sortimentet har vi till exempel ORTEMA-produkter. ORTEMA är en av de ledande utvecklarna och producenterna inom idrottsområdet. Erbjudandet omfattar knäortoser "X-PERT", ORTEMA Neck Brace V 3.0; Skyddskläder och skyddskläder.

Skyddsutrustning inkluderar även hjälmar. I vårt sortiment hittar du hjälmar i alla prisklasser och utrustningsvarianter. Vi erbjuder främst motocrosshjälmar och endurohjälmar till salu.

Ett brett sortiment av terrängstövlar avrundar sortimentet av skyddskläder. Här hittar du stövlar för barnens motocross, men även mycket högkvalitativa produkter. De högkvalitativa stövlarna inkluderar produkterna med avtagbar inre sko, stövlar med torsionsstyrsystem och ytterligare skydd och geluppsättningar.

Grundutrustningen hos en motocrosspilot är också lämplig skyddsdräkt. Vi erbjuder ett brett utbud av Motocross, MX, Enduro och MTB byxor. Här kan du välja mellan byxor med mycket högkvalitativ utrustning och byxor för nybörjare eller för träning.

För kombinationen med hjälmarna erbjuder vi även skyddsglasögon. Här har du valet mellan många tillverkare. Glasögon finns med ventilationssystem, repfasta glasögon, färgtonade linser och i många färger.